Program de vizitare

 

Dragi prieteni,

Începând cu 1 noiembrie 2020, Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor și-a închis porțile pentru vizitarea fără programare din week-end-uri!

Vom redeschide la primăvară, în haine noi, cu surprize mult așteptate, pregătiți să sărbătorim cei 10 ani de existență pe plaiuri comănene! În funcție de cum va evalua pandemia de COVID-19, revenim cu data deschiderii.

Noi continuăm activitatea cu program de lucru fără vizitare pentru a pregăti sezonul 2021, pentru a realiza seturile de lucru necesare la atelierele de meşteşuguri online şi obiectele culturale manufacturate de oameni din comunitate. Până la primăvară, vă invităm să ne susțineți în proiectele noastre, să cumpărați produsele lucrate de colegii noștri, iar dacă sunteți interesați de participarea la ateliere de meșteșuguri, la noi sau online, vă rugăm să ne scrieți la programari@moaradehartie.ro pentru a primi prezentările atelierelor noastre!

Vă mulţumim!

 

Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor va fi deschis pentru vizitele fără programare în perioada iunie-septembrie 2020, sâmbăta şi duminica, în intervalul 12.00-18:00 (ultima intrare la ora 17.30).

Dacă vor fi cereri și vremea va permite, vom organiza sâmbăta și duminica, pe bază de înscriere, ateliere în aer liber! Revenim cu programul lor și cu taxele de participare!

Pentru că este o perioadă încă sub efectele pandemiei, încurajăm vizitele neghidate.

Tarifele de intrare sunt: 10 lei pentru adulți, 7 lei pentru copii de vârstă preşcolară, elevi, pensionari, persoane cu dizabilităţi.

Copiii sub 3 ani nu achită tarif de intrare.

Vizitele ghidate se organizează pentru maxim 7 persoane o dată, iar tariful de vizitare este de 100 de lei/vizita ghidată. 

Dacă doriți să vizitați Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor în cursul săptămânii, vă rugăm să vă programați prin e-mail la programari@moaradehartie.ro sau prin telefon la 0784 266 262, iar vizitarea se va putea face doar ghidat.

Prin plata tarifului de intrare, prin cumpărarea obiectelor manufacturate, prin participarea la atelierele noastre și prin donații, susțineți existența acestui spațiu care promovează valorile satului românesc de odinioară și în care puteți regăsi o atmosferă de tihnă și bucurie prin intermediul meșteșugurilor și activităților creative desfășurate de oamenii care s-au alăturat acestui proiect.

Pentru grupuri, putem organiza, la cerere, ateliere pe teme precum:

  • atelier de hârtie de mână

  • atelier de tipar manual

  • atelier de legătorie de carte

  •  atelier de ţesut la război

  • atelier de papură

  • atelier de modelaj ceramică

  • atelier de lucru în lemn

  • atelier de morărit

Atelierele la Moara de hârtie şi Satul meşteşugurilor se organizează în orice zi a săptămânii, doar cu programare prealabilă prin e-mail la echipa@moaradehartie.ro sau la numărul de telefon 0784 266 262. Vă vom transmite o propunere care conţine toate detaliile, inclusiv costurile aferente.

 Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la Moara de hârtie şi Satul meşteşugurilor!

 

Programul microbuzelor către și dinspre Comana

Pentru cei care nu au mașină, am adăugat programul microbuzelor (actualizat la 04.05.2017) către și dinspre Comana. Microbuzele se iau din zona stației de metrou Eroii Revoluției sau de la stația CFR Progresu.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la Moara de hârtie şi Satul meşteşugurilor!

TOP