ACTIVITĂȚI

Ateliere de lucru organizate pentru grupuri

Pentru a păstra entuziasmul copiilor faţă de învăţare, văzută ca descoperire, vă invităm să vizitaţi Ansamblul Moara de hârtie - Satul Meşteşugurilor, un loc aparte, în care copiii au ocazia să se apropie, cu sufletul şi cu mâinile, de meşteşuguri și activități creative! Iată ce vă propunem: detalii aici.

ACTIVITĂȚI DE WEEKEND

 

În fiecare weekend din perioada de vacanţă a copiilor vă așteptăm în familie sau cu prietenii la Satul meșteșugurilor și Moara de hârtie!

În mod curent, iată cu ce activități vă invităm să vă delectați:

– Demonstrații interactive de hârtie de mână, modelaj ceramică, lucru în papură, țesut la război.

Pe durata weekend-ului se va lucra în următoarele ateliere: hârtie de mână, împletit în papură, lucru în lemn, modelaj ceramică, țesut la război, legătorie de carte.

Este posibil ca în unele weekenduri să fie deschise și alte ateliere sau unele ateliere să fie închise. Dacă doriți să participați la o anumită activitate, vă rugăm să ne scrieți pe adresa echipa@moaradehartie.ro sau să ne sunați la numărul 0784-COMANA (266262) pentru a verifica dacă va fi deschis respectivul atelier.

Ansamblul  Moara de hârtie–Satul meșteșugurilor este deschis în fiecare week-end din perioada de vacanţă a copiilor între orele 12.00 – 19.00.

Tarife de vizitare

  • Vizită cu tur ghidat: 15 lei. Copii de vârstă preşcolară, elevii, pensionarii, persoanele cu dizabilităţi achită un tarif redus de 10 lei.

  • Vizită neghidată: 10 lei. Copii de vârstă preşcolară, elevii, pensionarii, persoanele cu dizabilităţi achită un tarif redus de 7 lei.

  • Pentru a încuraja participarea în familie la frumoasele activități de la Moara de hârtie și Satul meșteșugurilor, am introdus tarife preferenţiale pentru familii. Detalii aici sau la casa de bilete.

Copiii sub 3 ani nu plătesc bilet.

Dacă doriți să participați la demonstrațiile interactive (hârtie de mână, țesut, lucru în papură, ceramică, tipar manual) taxa de participare este 1 galben, contravaloarea a 10 lei, incluzând și obiectul manufacturat. Mai multe obiecte, mai mulți galbeni.

Vă invităm să ne vizitați la Satul meșteșugurilor și Moara de hârtie, unde veți descoperi o echipă de oameni inimoși, ce vor să spună la Comana povestea meșteșugurilor din secolul XXI.

Vă mulțumim pentru că prin vizitarea și participarea la demonstrații, cât și prin cumpărarea produselor noastre susțineți meșteșugurile și oamenii vrednici care le țin în viață.

TOP