Ateliere de Sărbători

Se apropie sărbătorile cu noi prilejuri de bucurie senină, copilăroasă, pe care vrem să o trăim din plin împreună cu voi la Moara de hârtie și Satul meșteșugurilor!

De aceea, vă invităm pe la noi, să ne bucurăm de atmosfera de sărbătoare şi să lucrăm cu mâinile noastre obiecte drăgălașe pe care să le așezăm cu mândrie în bradul de Crăciun sau să creăm felicitări unicat, tipărite manual sau meșterite din hârtie manuală și alte materiale care ne inspiră.

Anul acesta, ne-am gândit să sărbătorim și Ziua Națională a României tot prin creație, dar și să vă invităm la o întâlnire cu ceai, povești și daruri marca Moara de hârtie și Satul meșteșugurilor.

Iată programul detaliat al evenimentelor:

– Sâmbătă, 25 noiembrie 2017, orele 14.00 – Atelier de felicitări din hârtie manuală tipărite și decorate manual – un atelier în care vom lucra creativ, vom tipări ca pe vremuri și vom povesti despre bucuria pe care o transmite un gând scris pe hârtie și nu orice hârtie, ci una lucrată manual, și nu orice felicitare, ci una meșterită sau tipărită chiar de către expeditor. Vârsta minimă de participare 6 ani.

– Vineri, 1 decembrie 2017, orele 14:00 – Atelier de meșterit și scris felicitări de 1 Decembrie. Un gând pentru România de ziua ei! O ocazie de a dedica o oră din viața noastră țării în care trăim. Felicitările vor fi din hârtie manuală, pe care o vom înfrumuseța așa cum simțim, în spirit românesc. Vârsta minimă de participare 6 ani.

– Sâmbătă, 2 decembrie 2017, orele 14.00 – Atelier de decorațiuni din hârtie manuală și alte materiale reciclabile – ne vom simți liberi să creăm din foi de hârtie manuală, foi reciclabile de carte veche, hârtie colorată și alte materiale, decorațiuni de brad. Vom răsuci, vom decupa, vom lipi, vom colora și decorațiuni frumoase vom avea…la sfârșitul atelierului. Vârsta minimă de participare 5 ani.

– Sâmbătă, 9 decembrie 2017, între orele 13.00 și orele 17.00 vă invităm la o Întâlnire cu prieteni, ceai, daruri și povești! – o zi în care vă invităm să beți un ceai cald la noi, să povestim despre cum a fost anul 2017 și chiar să cumpărați daruri de sărbători de la Expoziția noastră, unde veți găsi ornamente de brad din ceramică, jucării din lemn, vase din ceramică, huse de telefon țesute la război, suporturi de creioane împletite din papură. Intrarea este liberă!

În afară de atelierele de mai sus, vă invităm în data de 18 noiembrie 2017, orele 14.00 și 30 noiembrie 2017, orele 14.00 la două ateliere de realizat decorațiuni din ceramică. Mai multe detalii despre aceste ateliere, găsiți aici.

Atelierele se adresează celor mici şi mari, care vor să se răsfețe cu câteva momente de copilărie și bucurie.

Costul pentru un copil este de 40 de lei, iar pentru un adult este de 60 lei. Pentru că dorim să încurajăm participarea în familie la atelierele noastre, am gândit prețuri speciale, astfel:

– un copil și un părinte vor achita 80 de lei;

– doi copii și un părinte vor achita 100 de lei;

– un copil și doi părinți vor achita  120 de lei;

– doi adulți și doi copii vor achita 140 de lei.

Pe lângă atelierul creativ propriu-zis, veţi avea ocazia să vizitați și să descoperiţi din tainele Atelierului-muzeu Moara de hârtie, cât și poveștile atelierelor din Satul meșteșugurilor.

Însoţitorii care nu participă la atelierul de lucru, vizitează Ansamblul Moara de hârtie-Satul meşteşugurilor. Taxa de vizitare a ansamblului este de 10 lei în această perioadă.

Înscrieți-vă degrabă la atelierele preferate, scriindu-ne la  echipa@moaradehartie.ro sau apelându-ne la 0723 266 262. Noi vă așteptăm cu mireasmă de sărbătoare!