DESPRE PROIECT

Satul meșteșugurilor din Comana este o idee pusă în slujba meșteșugurilor, a comunității și a celor care caută nostalgia vremurilor de altădată cu frumusețea, tainele și bucuria lor.

Vă invităm să descoperiți Satul meșteșugurilor din Comana, un loc binecuvântat, construit din dragoste pentru oameni și meșteșuguri!

 

Finanțat de Guvernul Norvegiei, prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014, în cadrul domeniului de finanțare Inovare în Industria Verde - România, ce susține proiectele cu impact pozitiv asupra mediului, acest proiect îndrăzneț prezintă 7 meșteșuguri, care împreună dau viață acestui loc de poveste din inima Comanei.

Satul meșteșugurilor din Comana este un loc ce își propune să pună în valoare meșteșugurile și oamenii vrednici de la țară. Prin puterea lor creatoare, credem că meșteșugurile sunt o șansă de a redescoperi valorile trecutului, de a privi mai atent și mai responsabil lumea în care trăim și poate reprezenta un mod de viață care să schimbe în bine viețile oamenilor. Acest loc dedicat meșteșugurilor își propune să recreeze atmosfera satelor de odinioară, să dăruiască o stare de bine, să-i inspire și să-i convingă pe cei care-l vor vizita că meșteșugurile sunt minunate, că pot supraviețui și în secolul vitezei și că, punându-le frumos în valoare, ne putem hrăni sufletul cu cele mai neprețuite daruri.

SUS