Ateliere de decorațiuni din ceramică

Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, orele 14.00, începem să ne pregătim de magia sărbătorilor de sfârșit de an, modelând lutul. Cristina Ciobanu, artist ceramist, va fi cea care ne va îndruma în crearea decorațiunilor, care vor da o notă mult mai personală și sensibilă bradului de Crăciun.

Fiecare participant își va crea trei decorațiuni frumoase și norocoase. Decorațiunile vor putea fi luate acasă la finalul atelierului. Cei care vor dori să și le picteze pentru a fi apoi  arse la cuptor, sunt invitați și la atelierul de joi, 30 noiembrie 2017, orele 14.00, când ne vom ocupa de înfrumusețarea prin culoare a decorațiunilor noastre.

Atelierele sunt deschise pentru copii. Pentru a participa, copiii trebuie sa aibă vârsta minimă de 6 ani.

Taxa de participare este de 40 lei/participant pentru atelierul de modelare a decorațiunilor și 50 lei/participant atelierul de pictură a decorațiunilor. Fiecare atelier include și vizitarea Ansamblului Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor din Comana. Dacă doriți să participați la ambele ateliere, taxa de participare va fi de 80 lei/persoană. Taxa de vizitare a ansamblului este de 10 lei în această perioadă.

Detalii despre vizitare găsiți aici.

Pentru înscrieri şi detalii vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail echipa@moaradehartie.ro sau la numărul de telefon 0723 266 262.

Sărbătorile vin și dinspre Comana! Haideți pe la noi să petrecem creativ!