Week-end aniversar Satul meșteșugurilor!

Satul meșteșugurilor din Comana, proiect ce își propune să păstreze și să dea mai departe meșteșugurile tradiționale românești, sărbătorește în zilele de 5 și 6 mai doi ani de activități, evenimente și povești de altădată!

Iată ce v-am pregătit:

Sâmbătă, 5 mai 2018

– 12.00-19.00 – Demonstrații interactive în atelierele de: hârtie de mână, țesut la război, papură,  ceramică, fierărie, lucru în lemn.

– 14.00 – Atelier cu flori, cu Valentina Andrei, de la Lavand’Elle, care ne va însoți într-o armonie a florilor! Vom face coronițe din flori de câmp și vom pătrunde în lumea lor plină de mireasmă, culoare, simbol.

– 16.00 – Șezătoare la aniversare – Cu lucru de mână, sau doar la ghicitori și povești! Vă invităm să ascultați cum era la o „furcărie” la Comana și să ne bucurăm de povești, glume și ghicitori.

Duminică, 6 mai 2018

– 12.00-19.00 –Demonstrații interactive în atelierele de: hârtie de mână, țesut la război, papură,  ceramică, fierărie, lucru în lemn.

– 14.00 – „Fluierașii din Comana”, copilași cu fluiere care, îndrumați de domnul învățător Ionel Cucu, vor face ca Satul meșteșugurilor să fie învăluit în bucuria sunetelor copilăriei.

– 16.00 – Șezătoare cu fluiere și povești, împreună cu Maruca, Beatrice și Florin Iordan.

Vă așteptăm să petrecem momente frumoase la aniversarea Satului meșteșugurilor!