Laboratorul muzical al Marucăi

Dragi prieteni,

Sâmbătă, 12 august 2017, orele 14.00, vă dăm întâlnire la un nou concert în Satul meșteșugurilor! Un concert care face parte dintr-un proiect autentic, care se bucură din plin de aprecierile copiilor și adulților!

Laboratorul muzical al Marucăi încearcă să readucă în fața publicului o serie de cântece din repertoriul copiilor dar nu numai, folosind instrumente vechi, aproape dispărute în mediul tradiţional şi puțin folosite în mediul urban contemporan: fluiere, cobză, drâmbă și instrumente de percuţie. Toate acestea sunt acompaniate de vocea Marucăi, o fetiță de 10 ani care prin modul de interpretare aduce un plus de frumusețe întregului proiect.

Alături de Maruca sunt Florin și Beatrice Iordan care însoțesc cu instrumentele lor, glasul cristalin al Marucăi.

Participanţii la concert vor avea ocazia să viziteze Ansamblul Moara de hârtie – Satul Meșteșugurilor din Comana, putând participa la demonstraţii de hârtie manuală, ţesut, împletit în papură, lucru în lemn, modelaj ceramică. Detalii despre taxele de vizitare găsiți aici.

Participarea la concert va fi sub formă de donație.

Pentru înscrieri vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail echipa@moaradehartie.ro sau la numărul de telefon 0723 266 262.

Vă așteptăm în acorduri de cântece și zâmbete!