Atelier de opincărit

Sâmbătă, 22 septembrie 2018, de la orele 14:00, vă invităm în Satul meşteşugurilor din Comana, să urcăm pe Dealul Morii și, în bătaia vântului, împreună cu membrii Asociaţiei Zestrea Bisoceană, să scoatem din lada de zestre a poporului nostru povestea și meșteșugul opincilor, mult purtate de strămoșii noștri, și să ne facem propria pereche de opinci!

Costurile sunt 80 de lei pentru realizarea unei perechi de opinci pentru copii (până la mărimea 33) și 100 de lei perechea pentru adulți sau copii mai mari, incluzând și vizitarea Ansamblului Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor. Copiii pot participa singuri la atelier dacă au minim 9 ani.

Însoțitorii care nu participă la atelier vor achita taxa de vizită ghidată a Ansamblului. În paralel, puteți participa la demonstrații interactive de hârtie de mână, țesut la război, modelaj ceramică, lucru în lemn sau păpuși din papură. Mai multe detalii despre taxele de vizitare găsiți aici.

Pentru înscrieri la atelier sau alte informații vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail echipa@moaradehartie.ro sau la numărul de telefon 0723 266 262.

Vă așteptăm pe toți, mari și mici, să vă croiți trainice opinci!