Atelier de colaj

Duminică, 10 septembrie 2017, orele 14.00, vă invităm la un atelier dedicat unei tehnici accesibile și spectaculoase în același timp – colajul.

Dana Pamfil, artist plastic, ne va introduce, ne va ghida și ne va ajuta ca prin intermediul colajului să ilustrăm tema aleasă, o temă-surpriză care ne dăruiește oricând bucurie și se potrivește perfect cu ajunul noului an școlar. 🙂

Atelierul este deschis atât copiilor care au peste 6 ani, cât și adulților care se simt copii și își doresc să creeze și să se relaxeze în același timp. Costul atelierului este de 30 de lei pentru un participant. Participanţii la atelier vor avea ocazia să viziteze Ansamblul Moara de hârtie-Satul meşteşugurilor din Comana, putând participa la demonstraţii de hârtie manuală, ţesut, modelaj ceramică, lucru în lemn.

Pentru alte detalii şi înscrieri vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail echipa@moaradehartie.ro sau la numărul de telefon 0723 266 262. Programul de vizitare și calendarul următoarelor evenimente poate fi consultat aici.

Vă aşteptăm să fim creatori și creativi!