Atelier de caleidoscoape

Caleidoscoapele vin pentru prima dată la Moara de hârtie și Satul meșteșugurilor și tare ne mai bucurăm că un atelier inedit ajunge într-un spațiu inedit în care plutește magia.

Le aduce Veronica Soare, un fel de Zână a faptelor bune, fermecată dintotdeauna de carusele, cutiuțe muzicale și caleidoscoape.

Când i-a venit ideea minuni.ro, acum mai bine de trei ani, a pus și caleidoscoapele în poveste, fiindcă și-a dorit ca minuni.ro – caleidoscop de fapte bune, să fie un proiect prin care oricum am privi, lumea e frumoasă.

Asadar nu este o întâmplare că deja de mai bine de doi ani meșterește caleidoscoape, în cafenele, în companii sau în școli, pentru copii mai mari sau mai mici, de fiecare dată cu același entuziasm – și al ei, și al participanților.

Hai și tu sâmbătă, 14 octombrie 2017, orele 14.00, să-ți confecționezi caleidoscopul, pe care îl putem îmbrăca și în hârtia manuală realizată la noi la Moară. Promitem c-o să-ți placă și joaca și rezultatul.

Atelierul are o durată de două ore și costă 60 de lei, sumă în care sunt incluse materialele de lucru, cât și vizitarea Atelierului-muzeu Moara de hârtie și a Satului Meșteșugurilor. Nu e nevoie sa aduci nimic. Doar voia bună.

Caleidoscoapele rămân, desigur, la voi, să vă însenineze biroul, biblioteca și viața.

Pentru  înscrieri vă rugăm să ne contactați pe e-mail la echipa@moaradehartie.ro sau la numărul de telefon 0723266262.

Vă așteptăm cu bucurie și un strop de magie!